The passage describes the Hindu belief that every person has a soul, and it is a form of Brahman.
Answer: Option B.
Explanation:
Upanishads are the Sanskrit texts which contains spiritual and philosophical teachings and the main ideas of Hinduism are developed from the Upanishads. The following quote in the passage is a part of the belief held by Hinduism which relates to reincarnation. The ‘self’ in the excerpt relates to the soul. The soul is a form of Brahman, which means it is eternal and infinite. It cannot be created, nor it can be destroyed. The quote states that the soul cannot be destroyed, even though the body is destroyed or killed. When a person dies, his soul remains, and that takes form in different physical body and a new life begins.
Operant conditioning (sometimes referred to as instrumental conditioning) is a method of learning that occurs through rewards and punishments for behavior. Through operant conditioning, an association is made between a behavior and a consequence for that behavior.
→ she didn't want to go to school, made up an excuse and even got a prize for it (breakfast)
Primary reinforcement is a reinforcement that does not depend on previous learning (conditioning). They are generally used to meet basic needs, such as water and food. Its relationship was established based on phylogenesis.
→ she was afraid to go to school and made up an excuse
Reinforcement, or reinforcing stimulus, for behaviorism is the consequence of behavior that makes it more likely. The reinforcement can be positive (through the addition of a stimulus) or negative (through the removal of a stimulus).
The entire situation with the colonies revolting from British control wouldn't have happened without the Seven Years War (of which the section happening in the North American colonies is called the "French and Indian War").
The British only raised taxes, which is the thing that first upset the American Colonies, to pay down the debt from fighting that war.
The British wouldn't have been considering allowing the Catholic settlers from Canada to move into the Ohio Valley and to keep those from the American Colonies out if they hadn't won the war, since Canada would still have been French.
The American colonists would have had less grievances with the British for the way that the leadership of the British armies messed up in the Colonies if the war hadn't happened.
The American colonists wouldn't have had as many experienced combatants and leaders (Washington being a huge one that learned his skill in war fighting for the British) without the earlier war taking place.
Answer: they just saw a person and thought wow not bad
Explanation: