1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
pogonyaev
3 years ago
12

Read the story. Then complete the summary of the story with the best sentence.

English
2 answers:
Zigmanuir [339]3 years ago
4 0

Answer:

Then he cleaned the apartment and washed the dishes. This chore put him in a bad mood

Explanation:

romanna [79]3 years ago
3 0

Answer:

"Then he cleaned the apartment and washed the dishes. This chore put him in a bad mood."

Explanation:

It says in the text that Larry made breakfast, and then he cleaned and did the dishes. The story says that these chores put him in a bad mood. After that, is when he watched his little brother Jamie, and that is followed by the rest of the events.

I hope this helps!

-Bella

<em>BrainlyBluebell</em>

You might be interested in
Why doesn't Romeo receive Friar Laurence's message?
Ivan

Romeo doesn’t receive Friar Laurence’s message because there is a plague outbreak and Friar John was quarantined.

Answer: Option D

<u>Explanation: </u>

While Friar John was on the way, he decided to visit a house which had some sick people when he was on the way to give the letter to Romeo. He was quarantined on ground of suspicion that even he might be affected with the plague and the letter could be the main reason why the plague is spreading.

After he was released he returned the letter to Friar Laurence stating that he was not able to give the letter. Friar Lawrence is totally mood off and realizes that Romeo if not knowing Juliet's unjust death, no one can recover her from the grave when she wakes up.

5 0
4 years ago
Read 2 more answers
Should this be a song tell what yall think
Yuliya22 [10]

Answer:

sure i guess

Explanation:

4 0
3 years ago
. Who is Malala Yousafzai?
Varvara68 [4.7K]

Answer:

1-Pakistani activist for female education and the youngest Nobel Prize laureate. 

2-Malala attended a school for girls that her father ran. Malala wrote her blog using the name "Gul Makai", a heroine from a Pashtun folktale.

3 0
3 years ago
Which statement most clearly links the evidence and conclusion for an argument about the socially damaging effects of social net
aivan3 [116]
Hey i just took this test and the correct answer is B) Promise you that it wont be wrong!
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
D
yuradex [85]

Answer:

im not gonna read all of that

Explanation:

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Unit 6
    11·1 answer
  • In Charles short story how did the setting contribute to the plot of the story used to details from the story to support your re
    8·1 answer
  • Word Choice and Extended Metaphor in a Poem by Maya Angelou
    9·1 answer
  • Based on paragraph 2 of the book review, what does the reviewer
    15·1 answer
  • PLZ HELP!!! FIRST ANSWER WILL GET BRAINLIEST!!!
    5·2 answers
  • How does the narrator's actions develop the story's theme ​
    9·1 answer
  • What month does the old man and the sea take place
    13·1 answer
  • Read the paragraph that Lukas is planning to include in his narrative essay. Running is my life. Beginning last summer I practic
    7·1 answer
  • Atticus discusses the court case with Scout and says, "Before I can live with other folks, I've got to live with (blank)"
    8·1 answer
  • Who was William’s shakespeare wife and what was it being shakespeare wife<br>​
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!