I'm pretty sure the answer is A
Answer:
This statement is <u>TRUE</u>.
Explanation:
Functional Magnetic Resonance Imaging (fMRI) measures brain activity in blood flow. The blood flow concentrates or increases in the neural zone that is being used or activated.
This technique can be afected by certain factors such as noise from the scanner, also it can be afected by brain activity from sensations or thoughts. This is the reason why the subjects go through at least two different treatments in order to determine relative increases in the activation of each treatment.
I believe the answer is: <span>enough statistical support for the research hypothesis when there is not
In statistic terms, a type I error refers to the occurrence of "false positive" findings.
A false positive often happen when we do not have enough subjects which make us believe the data that we took from a small sample represent the true condition outside the research.</span><span />
Answer:
1). Superior
2). Anterior
3). Posterior
4). Medial
5). Bilateral
Explanation:
The correct words to fill the given passage in the context of anatomy are mentioned above. 'Superior' stands for 'located above' implying that the water dropped from the higher position of his body. 'Anterior' implies 'nearer the forward end' while 'posterior' means 'nearer the back end(caudal end).' 'Medial' denotes 'middle section of the body' and 'bilateral' means 'involving both the parts/sides equally.' As per the meaning of these terms in the context of the passage, they are filled to complete it coherently.