Answer:
to entertain readers with an anecdote about babysitting.
Explanation:
The purpose of the passage above is clearly to entertain the reader by recounting in an ingenious and witty tone an amusing anecdote about Kev´s experience babysitting. The writer is successful in his purpose since the passage is well elaborated, and with a good dose of irony, makes one, the reader, follow the anecdote empathetically but with a smile.
Answer:
She sees someone pushing flowers through a cracked-open window and scattering them around and then she notices him moving.
Explanation:
Delightedly, she realizes that they are being scattered by Nathaniel Benson, who has evidently survived the fever outbreak and is still thinking of her.
She looks up and sees someone pushing flowers through a cracked-open window. She realizes it’s Mr. Peale’s house. After the window closes, she sees a tall, lean shadow moving and smiles at the memory of Nathaniel —“He was alive and still sending me flowers.”