The option that's not mentioned in the passage as a way that children's media consumption is restricted is "Video game stores check customers' ID to make sure that minors do not buy violent games"
- It should be noted that there are several websites that have age restriction policies even if they're poorly enforced. The purpose of the age restriction is to warn the user that the contents of the website aren't for anyone under a particular age.
- Also, there are some types of TV shows that are shown at night. The purpose of this is to air it when children are less likely to see it. By that time, most children are asleep.
- Furthermore, movies are given ratings so that parents can know if there is any adult content in them. There are different age limits such as 13, 18, etc. For example, a movie with a limit of 18 means that anyone who isn't 18 shouldn't watch it.
- In the passage, video game stores checking customers' ID to make sure that minors do not buy violent games wasn't mentioned.
In conclusion, the correct option is D.
Read related link on:
brainly.com/question/24717984
The statements that correctly contribute to the theme that insistence on physical perfection often leads to emotional harm are;
- "'Then why did you take me from my mother’s side? You cannot love what shocks you!'"
- "Aylmer’s somber imagination was not long in rendering the birthmark a frightful object, causing him more trouble and horror than ever Georgiana’s beauty, whether of soul or sense, had given him delight."
The two statements, culled from The Birthmark by Nathaniel Hawthorne, show individuals who are troubled because of insistence on physical features. In the first sentence, the woman Georgina wonders why her husband Aylmer will marry her when the birthmark on her face shocks him. She is deeply angered by this.
In the second sentence, Aylmer is so invested in a birthmark that he feels troubled. These two experiences indicate that an insistence on physical features can cause emotional harm.
Learn more here:
brainly.com/question/11843610
The answer is A. spectators'. Because the apostrophe after the "s" means there are more than one.<span />
Answer:
"I Wandered Lonely as a Cloud" is one of the most famous and best-loved poems written in the English language. It was composed by Romantic poet William Wordsworth around 1804, though he subsequently revised it—the final and most familiar version of the poem was published in 1815. The poem is based on one of Wordsworth's own walks in the countryside of England's Lake District. During this walk, he and his sister encountered a long strip of daffodils. In the poem, these daffodils have a long-lasting effect on the speaker, firstly in the immediate impression they make and secondly in the way that the image of them comes back to the speaker's mind later on. "I Wandered Lonely as a Cloud" is a quintessentially Romantic poem, bringing together key ideas about imagination, humanity and the natural world.
Explanation:
The persona in "To His Coy Mistress" is basically a guy coaxing his lady love to "do it" with him using arguments of time and mortality. While this concept of convincing a woman to "give it up" is timeless, in this poem it is rather clear how the persona sees women as objects for pleasure. His persuasion, while flowing with cadence, reeks of machismo typical of predominantly patriarchal age.