Answer:
I think it was Edward Braddock
The pardoner is characterized in this passage as AN EFFECTIVE SPEAKER AND A SKILLED CON ARTIST.
From the passage given above, the pardoner is shown to be an effective speaker who know how to get the attention of his audience, he is also shown to be a skilled con artist because from the passage we are told that he tricks other people to believe in his lies.
Great Britain has a Parliamentary <span>form of government.</span>
Hello. You forgot to show the answer options. The options are:
They disagreed over the annexation of Cuba. They disagreed over the annexation of Hawaii. They disagreed over the acquisition of the Philippines. They disagreed over the purchase of Puerto Rico and Guam.
Answer:
They disagreed over the acquisition of the Philippines
Explanation:
The controversy arose over the acquisition of the Philippines. This is because the Republicans wanted to acquire the Philippines, but the Democrats believed that this would not be necessary and would not bring government benefits, but would make the USA an imperialist government, similar to the British government that the USA fought against. Republicans, on the other hand, insisted on the acquisition, as they believed that the Philippines could provide raw materials for American industry and that the US could help the Philippines financially.
The prime minister i believe