Your answer is going to be A
Answer:
Passage with highlighting group, passage without highlighting group
Explanation:
A researcher randomly assigns participants to read a passage in a book with or without highlighting in the passage. Differences in comprehension are compared between groups. The <u>passage with highlighting group</u> is the experimental group and the <u>passage without highlighting group</u> is the control group in this example.
The group that is subject to the treatment is the experimental group, while the group that is not subject to the treatment is the control group.
The Sun's Radiative Zone. The Sun's radiative zone is the section of the solar interior between the innermost core and the outer convective zone. In the radiative zone, energy generated by nuclear fusion in the core moves outward as electromagnetic radiation. In other words, the energy is conveyed by photons.
Plz mark me brainliest!
Hope this helps!
Answer:
A: The mining industry was growing in the West
Explanation:
Hopefully this helps!
Answer:
The answer is c) expenditure approach.
Explanation:
This approach assumes that the final amount of products and services equals the amount spent on them. It is the most common way to measure a country's GDP, and as the passage explains, takes different factors into account (e.g. consumer and government spending). These factors are then added up, and the result indicates the general expenses in a period of timme.