Answer:
D. a commercial broadcast hourly on the local radio station
Explanation:
it's the only way to repeat the message (hourly) to the people
Answer:
1. less;
2. implicit;
3. explicit
Explanation:
The Implicit Association Test (IAT) is a form of testing or research technique, that seek to measure the level of relationship between concepts and evaluations or stereotype. For example, races and performance.
Also, various research studies, have shown that Implicit Association Test is a better predictor of subsequent behavior than explicit responses.
Hence, in this case, people who reported low levels of prejudice but whose scores on the Implicit Association Test (IAT) indicated negative attitudes about blacks were LESS likely to vote for Obama because IMPLICIT attitudes were better predictors of behavior than EXPLICIT attitudes.
In 1786 in London, he became involved in the movement to abolish slavery<span>. He was a prominent member of the 'Sons of Africa', a group of 12 black men who campaigned for abolition. In 1789 he published his autobiography, 'The Interesting Narrative of the Life of </span>Olaudah Equiano<span> or Gustavus Vassa, the African'.</span>
Answer: Anna is a better listener
Explanation: The above passage emphasize on the 3 main point of Martina speech in chronological manner, Since both Anna and Donna were discussing the speech, Anna remembered the 3 main point ,which explains her attentiveness to the speech . the passage didn't talk of the story Martina used in the introduction. In conclusion Anna is a better listener