1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Sati [7]
3 years ago
8

Transmission-based precautions A. is another term for standard precautions. B. are used when a patient is suspected of/or diagno

sed with a highly contagious disease. C. are precautions used only in the inpatient setting. D. are precautions that only the physicians need to follow.
Health
2 answers:
yanalaym [24]3 years ago
6 0

Answer: B. are used when a patient is suspected of/or diagnosed with a highly contagious disease.

Explanation: Healthcare workers should take extra precautions when dealing with a patient who has been diagnosed or is suspected of having a highly contagious disease. These

precautions are known as transmission-based precautions (TBP)... PF

————————————————————————

1. What was louis pasteur major contribution in science

A. The microscope

B. Cell theory

C. Discovery of cell

D. Pasteurization

Answer: D

2. Pin worms, tape worms, and hook worms are examples of

A. rickettsiae.

B. protozoas.

C. metazoas.

D. cocci.

Answer: C

3. Which of the following choices lists the correct signs of inflammation?

A. Redness, heat, swelling, and pain

B. Redness, swelling, amount of ecchymosis,

and use of body part

C. Redness, heat, swelling, and amount of

ecchymosis

D. Swelling, amount of ecchymosis, use of

body part, and drainage

Answer: A

4. Where do vaccines help to break the chain of infection?

A. At the portal of exit

B. At the reservoir

C. At the means of transmission

D. At the susceptible host

Answer: D

5. In order for disease to spread there is a chain of infection that needs to occur. What is the order of the chain?

A. Susceptible host, age, infectious agent,

portal of entry, means of transmission,

vector

B. Age, infectious agent, portal of entry, portal

of exit, vector, susceptible host

C. Infectious agent, reservoir, portal of exit,

vector, indirect contact transmission,

susceptible host

D. Infectious agent, reservoir, portal of exit,

means of transmission, portal of entry,

susceptible host

Answer: D

6. What is a symptom?

A. The patient's subjective report of how he/

she feels

B. Information that is observed and can

usually be measured

C. Period of decreased disease activity

D. When and where disease occurs

Answer: A

7. Which statement correctly describes humoral immunity?

A. It does not produce antibodies, but can

recognize pathogens in the future.

B. Generally, this immunity occurs in six

phases.

C. It produces antibodies that can kill

microorganisms and recognize the

same pathogen in the future.

D. It is usually involved in attacks against

viruses, fungi, and organ transplants

Answer: C

8. What is an example of a symptom?

A. Fever

B. Dizziness

C. Edema

D. Reddened throat

Answer: B

9. Who discovered the cell?

A. Antony Van Leeuwenhoek

B. Theodor Schwann

C. Louis Pasteur

D. Robert Hooke

Answer: D

10. What are some of the natural defenses that human bodies have to help keep pathogens out?

A. Cilia, skin, and clothing

B. Skin, eyelashes, and vaccines

C. Antibiotics, vaccines, clothing

D. Cilia, tears, and skin

Answer: D

11. When pathologists are examining cells under the microscope and there is an abnormality, what do they evaluate and document?

A. Diagnosis, grade, indirect causes

B. Diagnosis, grade, stage

C. Grade, stage, immunological reactions

D. Stage, agents, immunological reactions

Answer: B

12. The assessment technique used by health care providers that utilizes a stethoscope to listen to lung sounds is called

A. percussion.

B. observation.

C. palpation.

D. auscultation.

Answer: D

13. Within the chain of infection, what is the reservoir?

A. A way for the pathogen to enter the body

B. The way a pathogen can be transmitted

C. The location/place where the pathogens

live and grow

D. The way for a pathogen to leave the host

Answer: C

14. Which organization is responsible for the bloodborne pathogen standard?

A. CDC

B. OSHA

C. Medicare

D. FDA

Answer: B

15. We need normal flora in order to

A. help aid in elimination and excretion of

byproducts.

B. help aid in the digestion of the food

that we eat.

C. help keep our bones strong.

D. help aid in elimination of toxins.

Answer: A

16. Any microorganism that is capable of causing disease is considered to be a

A. protozoan.

B. bacteria.

C. rickettsiae.

D. pathogen.

Answer: D

17. Anatomic pathology focuses on

A. the laboratory study and analysis of

bodily fluids and waste products.

B. the gross and microscopic changes in

the tissues caused by disease and

injury.

C. when and where disease

occurs.

D. issues in both civil and criminal law.

Answer: B

18. Fomites can often harbor disease causing pathogens. An example of a fomite is

A. the family pet that is close with all of the

household members.

B. the medical receptionist who makes the

appointments and take the copayments for

all of the patients that are coming in to see

the physician.

C. our food supply.

D. the remote control for the TV in the doctor's

office waiting room.

Answer: D

19. Objective information that can be observed and usually measured is called a/an

A. etiology.

B. sequelae.

C. symptom.

D. sign.

Answer: D

20. Transmission-based precautions

A. are precautions that only the physicians

need to follow.

B. is another term for standard precautions.

C. are used when a patient is suspected of/or

diagnosed with a highly contagious

disease.

D. are precautions used only in the inpatient

setting.

Answer: C... PF

lina2011 [118]3 years ago
5 0
The answer is B are used when a patient is suspected of or diagnosed with a highly contagious disease
You might be interested in
Any two examples of direct population control measures​
FrozenT [24]

Answer:

Spread education

Adoption

Social security

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Describe the emergence of scientific psychology in the late 19th and 20th centuries
Len [333]

Answer:

Psychology became a science in the nineteenth century. The roots of this new science were many. Philosophers provided psychology's conceptual framework: physiologists provided knowledge of the nervous system and experimental methods; and social reformers and psychiatrists provided motives for using science to improve the human condition.

Explanation: Hope this helps!!

5 0
3 years ago
Sanji stops exercising and gains sevreal pounds which disease is she at risk of devoloping
Reptile [31]

Answer:

Explanation:

Obesity

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
your body is composed of a dazzling array of different cell types. each cell type develops its own unique properties. how does t
Elden [556K]

Every cell in your body has the same genes/DNA but, the gene expression process decides which genes are active in which cells which is how each cell type gets it properties.

5 0
3 years ago
As a smart consumer, you are always on the lookout for sales, coupons, and rebates.
NikAS [45]

Answer:

You must buy at least 3 shirts  

Explanation:

10% of 17.99 is 1.799.  

1.799 * 2 = 20% of 17.99  

20% of 17.99 is 3.598 or 3.60  

 

17.99 - 3.60 = price of shirt with 20% discount  

14.39 = price of shirt with 20% discount  

 

14.39x = 40  

x = 2.78  

 

You must buy at least 3 shirts  

3 0
2 years ago
Other questions:
  • Which benefit results from making informed healthcare decisions?
    8·1 answer
  • The thumb is the only saddle joint in the human body. Please select the best answer from the choices provided. T F
    15·2 answers
  • How can consumers know if a product contains trans fat if it’s not identified on the nutrition label?
    13·1 answer
  • There is an official department of the US government within the Health and Human Services (HHS) agency called the Office of the
    12·1 answer
  • What is described as the collision of the molecules of a fluid inside the surface of their container?
    7·2 answers
  • Eating vegetables, fruits, and whole-grain products that are high in _____, helps keep the digestive system healthy.
    9·2 answers
  • How is everyone doing
    11·2 answers
  • Ingredients for a cake should be at ___ when you incorporate them
    15·2 answers
  • Blood enters the heart through the...<br>a. atriums<br>b. ventricles​
    9·1 answer
  • Read this excerpt from Elizabeth Loftus:
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!