According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Answer:
Selena can point to the number of news outlets that have published or aired material based on information she has promoted about GFG
Explanation:
Selena is in the early stages of a PR campaign to increase positive awareness of a start-up bakery called Gluten free Goodies (GFG). To demonstrate the effectiveness of her efforts at the next meeting with GFG executives, she can point to the NUMBER OF NEWS OUTLETS THAT HAVE PUBLISHED OR AIRED MATERIAL BASED ON INFORMATION SHE HAS PROMOTED ABOUT GLUTEN FREE GOODIES
Answer:
Sea pirates are the pirates who are present in story books.
One of the most important sources of energy is the sun. The energy of the sun is the original source of most of the energy found on earth. We get solar heat energy from the sun, and sunlight can also be used to produce electricity from solar (photovoltaic) cells
1) Renewable energy
energy from a source that is not depleted when used, such as wind or solar power
2) non renewable energy
A non-renewable resource is a natural resource that cannot be readily replaced by natural means at a pace quick enough to keep up with consumption
