Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
Answer:
Option (B) is correct.
Explanation:
Economic growth is defined as an increase in the production or output of goods and services in an economy from one period to another period. According to the principle of diminishing returns to capital, if more capital employed in the production of certain goods and services and other factors of production remains the same then as a result per unit of output goes on diminishing.
Hence, this change in the production level slows down the economic growth or even stop the economic growth of a nation.
Answer:
The structures that are part of the upper respiratory system are the nose, the pharynx, and the larynx.
Explanation:
The air enters through the nose and travels to the pharynx, which has three parts. The nasopharynx connects with the nose, the oropharynx connects with the mouth, and the laryngopharynx connects with the larynx. Then, the air goes to the larynx, where the vocal folds are. Once that it passes the vocal folds, the air is in the lower respiratory tract.