1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
allsm [11]
3 years ago
8

One of the Aztec gods threw a rabbit at the moons face because?

Social Studies
2 answers:
mestny [16]3 years ago
8 0

this might not be the same test but

1. What made the gods want to create Earth?

Answer: They saw the monster moving on the water

2. What did Nanahuatzin and Tecuciztecatl agree to do?

Answer: to become the sun and the moon

3. What is the most likely reason that Nanahuatzin jumped into the fire first?

Answer: He did not want to disappoint the other gods who had encouraged him

4. One of the gods threw a rabbit into the moon's face because the moon was what?

Answer: shining too brightly

5. What finally caused the sun and moon to move?

Answer: The wind, Ehecatl, blew very hard

6. All of the following are characteristics of creation stories EXCEPT

Answer: The stories contain an heroic character with a tragic flaw

7. The Aztecs made sacrifices to their gods.

Answer: proper, collective

8. A swarm of insects surround the raft as we drifted down the river.

Answer: common, collective

9. To make the time pass on our road trip, we sang our favorite songs.

Answer: common, compound

10. Based on the mixed reviews in the newspaper, the new restaurant in town may not stay open long.

Answer: common


inn [45]3 years ago
4 0
Can you give more info...
You might be interested in
Mhjvdhjvhfjvehjveqjhwvfrqgwrgf
expeople1 [14]

Answer:

that is a very interesting question

I believe the answer is you're as bored as everyone else in the world so you need some way to have fun... Right?

I'm in the same boat

Explanation:

5 0
3 years ago
Critics of evolutionary theory argue that even though it is a compelling view, it is limited because:_________
pishuonlain [190]

Critics of evolutionary theory argue that even though it is a compelling view, it is limited because scientific theories are said to be never absolute.

<h3>What are the key criticisms of evolutionary psychology?</h3>

Critics are people who have stated that evolutionary psychologists do:

  • Begins with an effect and they tend to work backward to give an explanation,
  • They seem not know the social and cultural influences.
  • They absolve people from taking roles for their sexual behavior.

Evolutionary psychologists respond that knowing more about our predispositions can help us overcome the factors above.

Hence Critics of evolutionary theory argue that even though it is a compelling view, it is limited because scientific theories are said to be never absolute.

Learn more about evolutionary theory from

brainly.com/question/16215608

#SPJ1

7 0
2 years ago
What are pros and cons of propaganda
tino4ka555 [31]
<span>There's not really any pros for propaganda because essentially what you are doing is lying to get someone to believe something. I guess you could say a pro is that gullible people will believe you, but that's an unethical pro. The cons are that it usually causes much controversy in a society where there's not supposed to be a bias in the government. Propaganda in its true form is never a good thing. It is unethical in the sense that it takes advantage of people who are too lazy to do research and quick to believe what someone tells them. One example I like to use is many of these independent "news" websites. On both ends of the political spectrum, left and right, you find websites that have articles so heavily weighed down with that wings propaganda that true news becomes less and less visible. Occupy Democrats is one textbook example of that. Their articles are so left leaning that you read an article and are immediately left with a left leaning impression. Same goes for a lot of right wing websites. I'm not going to say "always" but propaganda 99.9 percent of the time is not good. Instead of people doing their own research to decide their view on something, propaganda </span>tells<span> people what they should think versus the </span><span>asking </span><span>people what they think</span>
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Mike Jones has bought the land, built a factory, hired the workers, and made a successful business building mobile homes. Why is
Andreyy89
Mike assumed all the risk.

An entrepreneur is typically a small business owner who starts their own business and assumes all the risk. This means that if the business fails, the entrepreneur is the one who looses his investment. If the business is sued or does not deliver on their end of a contract, this is also the responsibility of the entrepreneur.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which one is more important: girlfriend<br>best friend ​
natita [175]

Answer:

Bestfriend

Explanation:

They will understand and know the real you much more than your girlfriend i guess. But it depends. Its a complicated thing

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Tommy is repeating a series of digits in the order in which he heard an experimenter read them. the experimenter is testing the
    13·1 answer
  • Theories about why the Roman Empire declined include all of the following EXCEPT
    6·1 answer
  • What was Benito Mussolini’s attitude toward personal liberties
    15·2 answers
  • Which type of annuity is the individual credited with a return that is based on changes in an index?
    12·1 answer
  • Issues or events that led to civil war in England
    10·1 answer
  • Joshua is in college, and his computer broke. He can get it repaired, but it will take three weeks. What is the best decision th
    11·2 answers
  • What are achieved and ascribed statuses?
    10·1 answer
  • 81. A security analyst captures forensic evidence from a potentially compromised system for further investigation. The evidence
    8·1 answer
  • NEED HELP WILL MARK DOWN BRAINLIEST
    6·1 answer
  • In what Ways does rainfall benefits plant and animal life​
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!