According to the excerpt, it can be inferred that the sentence that supports the idea that sugar was more than just a killer in Louisiana is option 4. "people needed..."
<h3>What does the word Killer mean in the snippet?</h3>
According to the context described in the fragment, reference is made to the fact that sugar in Louisiana was affected by the weather, so the slaves were required to perform faster at the rate of the mills to prevent the crop from being damaged with the cold.
From the above, it can be inferred that this characteristic of the climate and the cultivation of sugar was a difficulty for the lives of the slaves who had to demand too much of themselves to work at full speed.
Note: This question is incomplete because the question and the options are missing. Here is the complete information:
Which line from the passage best provides evidence to support the claim that sugar was more of "a killer" in Louisiana than in the Caribbean?
- "In every single American slave state, the population of enslaved people kept rising. . . ."
- ". . . enough enslaved children were born, lived, and grew to become adults."
- "not only did the slave states need to harvest the cane in perfect rhythm with the grinding mills. . . ."
- "people needed to work faster than the weather. . . ."
Learn more about fragment in: brainly.com/question/10596402
#SPJ1
It has to be B, he is stuck in the past
An inference is a step to reasoning moving from premises to logical consequences.
<h3>What is an inference?</h3>
This is known as a conclusion reached based on evidence and reasoning. This is the process of inferring something.
Hence, we can see that the question is incomplete as the passage was not given, therefore, gave a general view to help you.
Read more about <em>inferences</em> here:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer: values like strength and independence is the anser
Explanation:
Answer:
The message I get from this is that while there is much to be seen in the world, we must not lose sight of our primary responsibilities in life. For Santiago (according to the King of Salem), every person has a responsibility to pursue his or her Personal Legend. Nothing else can be as important. In doing so, all the things that are significant in life will eventually come to the person who stays focused anyway. When the boy in the story does not spill the oil, he has missed everything around him. If the boy is spilling the oil, he is losing sight of his original goal, losing focus because of the things he sees in the world as he moves about. Soon, his task of carrying the oil safely has been forgotten, and the oil gone—much like the loss of an exceptional opportunity when one is distracted from one's purpose.
The King of Salem is telling Santiago to see all that he can of the world. (This make sense, for how can Santiago follow omens or learn the Universal Language, etc., if he does not observe the world around him?) However, Melchizedek is also reminding Santiago not to be distracted by what he sees so much that he loses sight of his purpose in life: he must maintain a balance on his journey.
HOPE IT HELPS :)
PLEASE MARK IT THE BRAINLIEST!