9514 1404 393

**Answer:**

a = √2

**Step-by-step explanation:**

Triangle EFG is an isosceles right triangle, so the ratios of side lengths are ...

1 : 1 : √2

That is, we have ...

3a/6 = 1/√2

Multiplying by 2 gives ...

a = 2/√2

** a = √2**

**Answer:**

AE = 60 units

**Step-by-step explanation:**

GE is one third the length of AE so...

GE = 1/3(AE)

20 = 1/3x

3(20) = (1/3x)3/1

60 = x

x = 60

AE = 60 units

89 * 8. % = 7.12

89 + 7.12 = $96.12

What we know: one part of candy costs $6 per kg

another part of candy costs $4.50 per kg

To get a 15kg candy, lets add 6 and 4.5

6+4.5=10.5

Add 4.5 to 10.5

4.5+10.5=15

So, We need 2 kg of the $4.50 candy, and 1 kg of the $6.00 candy.