The man ignored moving ahead in the freezing cold instead of making camp or not going at all. Hope this helps.
The correct answer is letter <span>C. The lovers' stories all match. </span>Hippolyta believe the lovers' story of their time in the forest because the stories of the lovers match. In the scene, <span>Hippolyta notes, however, that if their story is not true, then it is quite strange that all of the lovers managed to narrate the events in exactly the same way.</span>
I think that the answer is A)as most judges are not warm and comforting whi;le all the others are just similes.
<span />
Answer:
B. A clear statement of the text's central idea, with relevant supporting details.
Explanation:
Objective summary may be explained as brief writeup or paragraph of the major points discussed in a passage or text. Points given in a objective summary should not be from the readers judgement or perception, but come exact text in the passage. This means objective summaries will usually contain texts from the passage which denotes the major or main information about the passage. The main ideas of the passage will be the main or central text and the relavent details from the passage which supports this central idea.
For this essay you can make a compare and contrast essay that compares women before education and after education the benefits of them getting education or you could research important things women did that w would not have without women like the car heater, fire escapes, electronic fridgerator, dishwasher, heating in general, computer software, etc.