**Answer:**

true

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

75%

**Step-by-step explanation:**

(Distance he would ride the bus / total distance ) x 100

Convert 2 km to meters

1km = 1000 meters

2km = 1000 x 2 = 2000 meters

Distance he would ride the bus = 2000 - 500 = 1500

(1500 / 2000) x 100 = 75%

Answer: part A.) 2(x+3.25)+3(3x-2) for two salads and three chicken wraps

Part B.) 11x - .50

Part C.) A chicken wrap costs $1.25 more than a bowl of chili.

Step-by-step explanation:

A. Multiply the number of orders by the item cost expressions then add: 2(x+3.25) garden salads

+ 3(3x-2) chicken wraps

B.) Simplify: 2(x+3.25) + 3(3x-2)

2x + 6.50 + 9x - 6 combine like terms 2x+ 9x +6.50-6

11x + .50

C.) Substitute 3.25 for x to compare costs:

2(3.25) bowl of chili = 6.50

3(3.25 )-2 = 9.75 -2

chicken wrap = 7.75

Difference 7.75-6.50 = 1.25

Chicken wrap costs $1.25 more.

Answer:

Step-by-step explanation:

Charlemagne son died in Aisa he was shot