Answer:C
Explanation: It says in the passage they trying to connect the past to present
1. Hyperglycemic : having high blood sugar. 2. Ethnocentric : having the belief that ones race, nation, or culture is superior to all others. 3.logocentric: having excessive attention paid to the meanings of words or distinctions in their usage. 4. Polyphonic: music with two or more melodic parts sounded together. 5. Phobophobic: a fear of having a fear. 6. Polychromatic: having two or more colours. 7. Somatotopic : relating to the relation between body regions and areas of the brain.
Answer:
A. Nations should make clear why they no longer want to be alloed with one another.
Answer:
idek but fingerprints??? it seems to make the most sense
Explanation:
Answer:
B. To support a claim about how quickly New York's population increased.
Explanation:
In the given passage about the surge of immigrants in America, the author includes how most of the immigrants came through the Ellis Island Immigration Station. This New York harbor would be the main point of entry for most of the<em> "newcomers"</em>.
By including this information about the station, the author is providing support to the claim that New York City is <em>"overwhelmed"</em> by the surge in the immigrants who settled on the place they landed- New York. So, the city became more crowded, although it was already crowded, with<em> "various types of streetcars vying for space on the roads."</em> This added to the increased population of the city.
Thus, the correct answer is option B.