The answer is B. <span>The passage contains a fact that must be supported by evidence, the passage has no bias and this is the only answer that goes well with it</span>
It implicitly states that Greta does not like her gift because she does not actually say it.
Answer:
i think nthe best answer is 2
Explanation:
List the climax,summary,problwm,solution,and a summary
Answer:
C) He slows the action to show how the children feel as they realize Margot is still in the closet.
Explanation:
In Ray Bradbury's short science fictional story "Throughout All Summer In A Day", the story revolves around the time when it has been raining for seven years on the planet Venus. the sun shines only for a couple hours and then rain started again, which is like a normal thing for the people on that planet.
At the start of the story, the author describes the children as<em> "animals escaped from their caves"</em> and <em>"wheels, all tumbling spokes"</em>. This is to show how energetic and restless they are, and their excitement in seeing the sun. But then, his narrative changed, describing them standing <em>"as if someone had driven them, like so many stakes, into the floor."</em> This is after their realization that they have left Margot locked up the whole time they were enjoying the sunlight. This change in the way the author describes them shows the more slower scene of their realization, the feeling of remorse they have n their action.