**Answer:**

Curtis spent $76

(x=76)

**Step-by-step explanation:**

12 +26

Tracy spent 12 dollars, which was 26 dollars less two times what Curtis spent

(38)2

You then take 12+26 and multiply it by 2

76

brainliest pls?

**Answer:**

a. $0.07

**Step-by-step explanation:**

Profit = Charge -Cost

We want to make a profit of 25 and the cost is 10

25 = Charge -10

Add 10 to each side

25+10 = Charge -10+10

35 = Charge

We need to charge 35 per jar.

Each jar contains 500 marbles

The cost per marble is Cost/ number of marbles

cost per marbles = $35 / 500

= $.07

Simply by doing exactly what you did for the first equation.

**Answer:**

The hot balloon ascended by 50 meters.

**Step-by-step explanation:**

If the balloon ascends at 5 meters **per minute**, for **10 minutes**, then we just need to multiply 5 by 10.

5 x 10 = 50.

Therefore, the hot air balloon ascended by **50 meters.**

Hope this helps! :)

In the 7th and 8th grade combined, there 3+5 girls = 8 girls, and 7+5 boys = 12 boys. If there are only boys and girls, then there are 12+8=20 students in all.

The fraction of girls out of the total is P = 8/20 = 2/5.