Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
Answer:
When Deepak controls his subconscious biological drives and keeps within the boundaries of social convention he's emphasizing his Superego part of his personality.
Explanation:
"The superego's function is to control the id's impulses, especially those which society forbids, such as sex and aggression. It also has the function of persuading the ego to turn to moralistic goals rather than simply realistic ones and to strive for perfection."
Reference: Mcleod, Saul. “Id, Ego and Superego.” Id Ego Superego | Simply Psychology, Simply Psychology, 5 Feb. 2017
The interest of u.s is because, u.s wanted stop the terrorists and communist