**Answer:**

The volume of cylinder is calculated by:

V = base area x height = pi x radius^2 x height

=> 3617.28 = 3.14 x 12^2 x height

=> 3617.28 = 452.16 x height

=> height = 3617.28/452.16 = 8 (cm)

Hope this helps!

:)

**Answer:**

Repeating

**Step-by-step explanation:**

-1/11 = -0.0909090909.....

1. The answer is 76.

If the group all together is only being charged once per ride, and the whole group is going twice, then you will double the cost of each ride:

4.50 x 2 = 9

4 x 2 = 8

3.50 x 2 = 7

In total, the rides will cost $24. So, if you're paying with a $100 bill, you will receive $76 in change.

2.2 The answer is 58.

You will do the same procedure as the first question, but this time multiply the costs by 3.

5.50 x 3 = 16.5

2 x 3 = 6

6.50 x 3 = 19.5

The total will be 42. Subtracted from 100, you will get 58.

3.3 The answer is 2.

If you have 15 dollars and the coaster costs 5.50, the first time you ride it you will have 9.50 left. The second time, you will have 4 dollars left, and then you will not be able to pay for a third time.

4.4 The answer is 23.25

If you add up all the correlating costs of the tickets (6.75 + 4.50 + 4.50 + 10.50 + 10.50), you will get 36.75. Then you must subtract that from 60, which will give you 23.25 dollars in change.

5.5 The answer is 54.75

You will do the same procedure here as you did above. Add the corresponding costs together (you're done after this part, because the question isn't asking for how much change you'll receive).

6.6 The answer is 7.

If the tickets cost $10.50 and you have $80, then you want to divide 80 by 10.50. You will get 7.6. Since you can't buy a sixth of a ticket, your answer will be 7.

7.7 The answer is to pay separately.

In this question, you will add all the costs together (except the day pass) and compare it to the cost of the day pass. Once you add all the costs together, you will get 17.50. This is cheaper than the day pass, which is 19.95.

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

If a 40% income tax is **deducted **from Mrs. Frank's income, her total/net income will be 60% of her income before income tax.

Therefore, her net pay is equal to .

<span>it</span> is because the 35.4% divided the 100% total is B. 0.354