Consonant is any letter that isn't a vowel such as d, r, f, g, h. Vowels are e, a, i, o, u
Explanation: I believe the best would be the third option C, Students should make an informed decision when choosing a college as the passage talked a lot about the considerations and research behind selecting the right choices. Option B only states students should consider only financial aid while option A isn't supported as it doesn't mention stress in the passage. Not to mention A and D are opinions and the opinions of the reader could be different than another.
Answer:
These supporting details reveal the speaker of the poem thinks friendship is more constant than love.
Explanation:
The excerpt we are studying here was taken from Emily Bronte's "Love and Friendship". In this poem, the speaker compares love to a wild-briar, while friendship is likened to a holly-tree. Love, like the rose-briar, is intense. Its scent fills the air, and it blooms beautifully, but as soon as winter comes, it perishes. Winter is a metaphor for difficulties. In the speaker's opinion, love does not survive hardship. On the other hand, like a holly-tree, friendship lasts. It may not be as attractive as a rose-briar, but it is constant, and does not die during winter. Friendship is, therefore, more constant than love, and that is the main idea of the poem.
D. A line of safety goggles that damage the eyes