Answer:
Cultural diffusion. See my explanation
Explanation:
The greeks were heavily divided amongst city-states, such as Sparta, and Athens. After the Persian Empire invaded, the Greeks saw things in a new light. They grouped together and fought. They were defeated, but later reclaimed Greece. While occupied by the Persians, they learned new things about tools and weapons. The Persians did not however force their own idealogies and religious beliefs on the greeks.
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
John Smith Persuaded Powhatan of his innocence of violence towards the natives after he was ambushed by the Indians and brought forth to their leader,Powhatan. He convinced them that the settlers were peaceful and meant no harm towards his people. Despite the later ongoing events.
Answer:
Sharks swallowed and ate the bodies of African slaves that were thrown into the sea.
Explanation:
The middle passage is a stage in the triangular trade where Slaves from the African coasts were carried across the Atlantic ocean to South and North America. In the course of crossing this ocean, some slaves became so weak that they could no longer continue the journey. Some others died from the stress and starvation they experienced in the course of the journey. This set of people were usually thrown into the ocean by their captors and their bodies were readily swallowed by the sharks.
It is believed that some of these sharks followed the ships closely so as to readily grab the opportunity of swallowing the slaves when they were thrown aboard.