<span>The main reasons for adopting the new calendar included those that were secular in nature. The secular nature was that church was not as big of a part of people's lives, and this was reflected in the creation of the new calendar. The calendar replaced the Gregorian calendar which was religious in nature and did not focus on scientific ideals.</span>
Answer:
The correct answer is c.
Explanation:
P.S - The exact question is as follows :
The correct answer is c.
There is a hell in Islam.
Answer:
the cause of Ötzi’s death
Explanation:
These passages talk about the death of Ötzi. Ötzi is the mummy of a man who lived between 3400 and 3100 BCE. He is well-known because of the level of preservation the mummy is in.
In the first passage, we learn about Ötzi's death, and the author tells us that he was most likely murdered, as an arrowhead was found under his left armpit. However, the second passage tells us that Ötzi was suffering from pain on his right side, and this caused him to stop for a short rest. His exhaustion led him to sleep, and then to freeze to death. Therefore, the two passages differ on the cause of Ötzi's death.