1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
olga_2 [115]
3 years ago
12

Describe how you can use poetry to communicate

English
1 answer:
Lerok [7]3 years ago
4 0

Answer:

Communication through poetry

Poetry is emotional. It is written by the poet to communicate emotion, and the reader interprets those emotions and derive meaning from the poetry through their own personal lens.

Explanation:

Students need to read the poetry, reflect on emotion and meaning, and then share and discuss what they are thinking and feeling.

You might be interested in
Read the excerpt from "I Believe in a British Empire” by Joseph Chamberlain.
tino4ka555 [31]

Answer:

A. Both conclusions wish other nations of the world well, but Chamberlain advocates imperialism, while Nehru advocates freedom for India.

Explanation:

Joseph Chamberlain's (8 July 1836 – 2 July 1914) concluding phrase <em>"future union with the British races throughout the world"</em>, the title of the text <em>"I Believe in a British Empire"</em> and the start of the text all show that Chamberlain is advocating British imperialism.

Jawaharlal Nehru's (14 November 1889 – 27 May 1964) <em>"the eternal and the ever-new, we pay our reverent homage and we bind ourselves afresh to her service</em>" and <em>"pledge ourselves to cooperate with them in furthering peace, freedom and democracy."</em> show that he is advocating freedom for India as well as democracy and peace.

Option B is not correct as Chamberlain says nothing about religion, is against separate England. And Nehru clearly demands freedom for India.

Option C is not correct Because Nehru says nothing directly about British people.

Option D is not correct because Chamberlain's text says nothing about peace, and Nehru's text nothing about competition.

8 0
3 years ago
which set of three words do not all rhyme with each other: 1.sew/so/sow 2.dough/doe/endow 3.ate/eight/salivate 4.list/missed/mis
Gnesinka [82]
2 , 3 , 4
number one is rhyming
3 0
4 years ago
Read 2 more answers
4. Is the language in the following passage formal or informal? This is a work of fiction. The characters, incidents, and dialog
andreev551 [17]
B. Formal

The tone is formal because it presents the information in short, clear sentences and uses vocabulary, like "coincidental", "incidents", "dialogues", and "similarities" are all words that could be relaxed for an informal tone. The use of the word "persons" especially, gives the indication that the tone is formal.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Write a short story that starts with this line: “I should have known it was a bad idea, but that didn’t stop me.”
Delicious77 [7]

Answer:

    I should have known it was a bad idea, but that didn't stop me. I attempted to scrub the blood of of my hands and to delete the memory out of my mind. I didn't mean to stab that man. He came running behind me and violently put his hands over my mouth. I panicked. I reached in my pocket and pulled out my pocket knife that I carry in case of an emergency. I stuck it in his side and he let me go. A scream of pain escaped his lips as he knelt to the concrete ground. I ran as far away as I could, without looking back. I made it to my apartment about 2 miles away. I slammed the door shut, locked it, and shut the curtains to the window looking outside. It will only be a metter of time before the police come kocking on my door. Will I be able to say it was for self defefnse reasons and get off easy? Or will I be arrested for trying to protect myself from possible danger. Either way, I know the memory of tis night will be forever engraved in my brain. I have to just learn to live with the guilt. I won't let the memories and the flashbacks lead me the same fate I gave that man.     Explanation:

8 0
3 years ago
The remaining Greek scholars moved to Jundi Shapur. Jews joined them, as did a group of Christians called Nestorians, who had th
PSYCHO15rus [73]

(B) The scholars at Jundi Shapur were interested in various disciplines.

B is the best answer because it most accurately shows an inference from the passage. We know that the scholars were interested in various disciplines because it says, "The school created the very first teaching hospital in the world, a place where the sick were treated and young doctors learned their craft, as well as a fine observatory to track the heavens." This shows that the scholars studied everything from medicine to astrology. Option A is incorrect because the passage does not indicate that any of the academics had been persecuted. Option C is wrong because the passage says nothing of the scholars' genders. Option D is wrong because it does not include all of the cultures of the scholars that are talked about in the passage.

5 0
4 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What does the passage reveal about the ancient Greek culture?
    12·1 answer
  • Which sentence is correct using the verb ride.
    8·1 answer
  • Which sentence contains a predicate adjective?
    15·2 answers
  • Complete each analogy by identifying the relationship shown in the first comparison.
    12·2 answers
  • Montag says kerosene smells like
    6·1 answer
  • The speaker in these lines from Langton Hughes's poem "I, Too" states that he is "growing strong" eating in the kitchen. Which s
    10·1 answer
  • What issues were at the forefront of the Civil War?
    9·1 answer
  • UNIT #1
    11·2 answers
  • Please help
    14·1 answer
  • PLEASE ANSWER NUMBER 3 I WILL MARK U AS BRAINLIST. JUST PLEASE
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!