Answer:
c. “You never listen to me.”
Answer:
1.At what age should girls have access to birth control without the consent of their parents?
2. Should cellphone use be banned while driving?
3. Does outlawing controlled substances only create a larger black market?
4. Should corporations be granted personhood?
5. Should juveniles be sentenced to life in prison?
Explanation:
Philosophers, theologists, psychologists and economists have long sought to define happiness and since the 1990’s a whole branch of psychology has been dedicated to pinning it down and propagating it, more than simply positive mood. Happiness is a state of well-being that encompasses living a good life. For example, life with a sense of meaning and deep satisfaction.
Answer and Explanation:
Since the author uses I and uses first person - type language, and sites his sources in the passage, the answer would be D.
D. First person Reliable
This is because he uses I, we, me, etc. in his passage, and he sites sources and where he gets his evidence from, making him reliable.
<em><u>#teamtrees #PAW (Plant And Water)</u></em>
So the old buccaneer could be independent