The answer is C DNA and that is the answer
The answer is A, anti-fungal drugs.
According to the passage, "but if the problem persists, see a doctor who can prescribe anti-fungal drugs". In additional, at the beginning of the passage, it already stated that athlete's foot is caused by a fungus, so we can sure that the answer is A.
When the swimmer is unable to take in enough oxygen for the sprint, the ATP (Adenosine triphosphate) will be compromised. In such conditions, the body will use anaerobic respiration to produce the ATP. Anaerobic respiration takes place in the absence of oxygen. It used the electron acceptors in place of the oxygen in the respiratory cycle. The amount of the ATP produced is, however, less in anaerobic respiration.
Hence, the answer is 'Option C - Anaerobic respiration would be used to produce small amounts of ATP in the absence of oxygen'.
Because gametes (sex cells) are the only cells that pass along genetic information. Somatic cells are the cells that have already differentiated into various organs or tissues. They can't pass on a mutation to offspring because they're not involved in creating it.
The answer is D. They fuse during sexual reproduction
Hey there!
El Nino typically involves waters with a warmer than usual surface temperature, a flatter thermocline (cooler water moves to the surface), and weaker trade winds. As for La Nina, think of it as the opposite of El Nino. There will be stronger trade winds, and cooler surface water temperatures.
Hope this helps!