Answer:
The answer is A.) the pardoner is characterized as an effective speaker and a skilled con artist.
Explanation:
Answer:
A
Many Indians joined the British military to fight in World War I.
Explanation:
The Amritsar massacre fundamentally changed how the Indians saw the Raj (the era of British rule, which ran from 1757 to 1947). It led Mahatma Gandhi, who during the first world war had forsaken his pacifism to help recruit soldiers to preserve the empire, to see British rule as satanic.
Answer:
The best answer to the question: Which quotation correctly uses ellipsis to shorten Twain´s words, would be: the second one "and there is no reason why I shouldn´t".
Explanation:
The reason for this being the correct answer comes from understanding the purpose of an ellipsis, or ellipses. Ellipses are punctuation marks, just like comas, or periods, that have the specific purpose of marking portions of a written sentence, paragraph, passage, or an entire text, that are not really needed information, but rather added, and which if removed from the text will not affect the overall comprehension of the meaning of the text. In this case, Twain saying "and there is no reason why I shouldn´t" in regards to how long he expects to live, is added information to the main passage that if removed from it will not affect the overall understanding of his meaning.