1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Tanzania [10]
3 years ago
8

Select the phrase from the drop-down menu to correctly complete the sentence. My _________ arrived at the airport four hours ear

ly.

English
2 answers:
Evgen [1.6K]3 years ago
6 0

grandmother, unaccustomed to flying,

hope this helps

stealth61 [152]3 years ago
4 0

Answer:

grandmother, unaccustomed to flying,

Explanation:

In this case, the expression  "unaccustomed to flying" is a parenthetical phrase and should be represented between commas.

Patenthetical phrases are used as an interruption in the sentence to complement or emphasize pre-existing information or to introduce pertinent new information.

You might be interested in
Please help me with this question
Delicious77 [7]
I don't really know sorry
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
1. Why was it important for communist and fascist governments to have a one-party rule system?
-BARSIC- [3]

1) Why was it important for communist and fascist governments to have a one-party rule system?

  • Answer: <u>it was important because One-party systems often arise from decolonization because a single party gains an overwhelmingly dominant role in liberation or in independence struggles.</u>

2) What might happen if radio stations and newspapers were allowed to present views other than those of the government?

  • Answer: <u>they would create, sponsor and controll the newspapers to further their interests. newspapers were almost always partisan in their views and citiznes could choose between different newspapers but could rarely find one that presented both sides of the issue.</u>

3) France was a, Comunist, facist, or democratic?

  • Answer: <u>Comunist </u>

4) Greece was a, Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer: <u>Republic </u>

5) Italy was a, Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer: <u>Comunist </u><u>.</u>

6) Sweden Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer:

7) Turkey was a, Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer:

8) Spain was a, Comunist, facist, or democratic?

  • Answer:

9) Russia Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer:

10) Czechoslovakia was a, Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer:

11) Germany was a Comunist, facist, or democratic government ?

  • Answer:
3 0
3 years ago
WILL GIVE BRANLIEST AND 25 POINTS IF ANSWER ALL QUESYIONS !!!!
KIM [24]

1. A (antifreeze)

2. B (interlock)

3. D (misbehave)

4. A (immature)

5. C (replay)


I am sure of these <3

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
At the beginning of the story, what motivates the man to travel? How does his motivations change over the course of his journey
andrew11 [14]

Answer and Explanation:

This question is about "To build a fire."

What motivates a man to travel is the feeling that he will be able to reach the camp after a few hours of walking. In the accommodation he will have food and warmth to protect himself from the intense climate that he is subjected to. The hope of arriving at the camp makes the man have the courage to walk many kilometers, in the extreme cold, as the temperature was -75ºF.

Man's motivations change during the journey because he needs to do things that will allow him to survive.

5 0
3 years ago
A long time ago, there was a vast expanse of water instead of earth. The animals and trees lived on a level above the water. One
OleMash [197]

The following passage presents earth-diver creation story.

Answer: Option B.

Explanation:

In the above mentioned story we can see that how when the Wise Badger was unable to retrieve the mud, Brave Muskrat was sent to get the mud and he succeeds. Later they created an island out of mud.

Such stories are called as earth-diver creation story where an animal is usually send into the water in search of sand or mud and out of which they build habitat land. Such stories depicts how earth is formed from mud, sand, or dirt.

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Breaks from the blue-black
    13·2 answers
  • Which word is in the same word family as late<br> a// rasp<br> b// gate<br> c//dart<br> d//path
    6·1 answer
  • Which story premise is the best example of gothic literature?
    11·1 answer
  • In this excerpt from "The Open Boat" by Stephen Crane, which phrase reflects the theme of that nature is indifferent to the trou
    5·1 answer
  • read the paragraph . Then choose the sentence that does not belong in the paragraph . 21 . It was eight o'clock , and I was star
    7·1 answer
  • Write a imagest poem about a red birdhouse
    8·1 answer
  • What is the best revision of this sentence? The first step is for people to stop litterin
    13·1 answer
  • I need help with this please​
    6·1 answer
  • When things are bad, it's the best time to reinvent yourself. What does this mean ??
    14·1 answer
  • 30 points!!!!!
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!