It's hard to tell you the answer when I'm supposed to chose one from the multiple choice, when you don't provide the multiple choices
This lines are called latitude.
Answer:
what sentences, could you please put a picture of the sentences?
Explanation:
A good economic strategy for an area with tropical weather but few skilled workers would be an economic strategy with a focus on developing education and a technology sector, because this will help the employment of the workers, while give the time to prepare the next workforce into new market that could expand the economy even more.
Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>