I think it's B, but I can't guarantee it... Sorry
Answer:
There are multiple causes and effects of the civil rights movement, here are some of them.
Explanation:
Causes:
Black people weren't being treated fairly.
Black people were getting paid less for the same jobs then a white person.
African Americans were segregated in buses, schools, and restaurants.
Innocent African Americans were being killed and jailed for protesting, which made even more people join the movement.
Effects:
Segregation ended across the country.
MLK became an American hero.
Black people were free and had the same rights as white people.
Hope this helps with your essay.
The point of view of this passage is THIRD PERSON OBJECTIVE.
The third person objective point of view involves a narrator who gives an unbiased point of view on a topic, making such a narrative to be neutral. Third person point of view is often used in narration because it is sound more assertive and more credible.
Answer:
I think the answer to the question is c
Answer:
to suggest that children consider the lottery a game and do not understand it
Explanation:
According to the passage from "The Lottery", the narrator describes school being over for the summer and how uneasy the children were feeling about their liberty.
He describes Bobby Martins and some other boys picking up the smoothest and roundest stones and gathering them in a pile and guarding them.
Therefore, the most likely purpose of depicting how the boys are collecting the stones is that to suggest that children consider the lottery a game and do not understand it