Answer:
The answer is below
Explanation:
Spoils system is a form of socio-political governmental practice in which the ruling party compensated its dedicated supporters and those that campaigned heavily for them with a political appointment or government jobs or positions.
Spoils system is considered a problem because it often leads to the employment of people in the government based on party nepotism rather than competency.
It leads to abuse of political power by the ruling party
It increases the acts of bribery and undue influence
<span> It depends on your perspective. To the Native </span>Americans<span>, it was the beginning of an end. Their lives will be changed forever by their contact with the fur traders, soldiers, and missionaries that follow in the wake of the Lewis and Clark expedition.</span>
The mongols invaded china with the intentions of having china under the Mongol Yuan rule.
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer:
A) Loyalists outnumbered Patriots.
Explanation:
Especially many loyalists were observed in the South, in New York, in Pennsylvania, and in Georgia and South Carolina they made up the majority. Loyalists called for moderation in the struggle for the rights of the colonies, for which they were attacked by radical patriots. Georgia was one of the main centers of loyalists in the Revolutionary War. During the war, there were whole army formations formed from loyalists; nevertheless, their actions had little effect on the outcome of the entire Anglo-American conflict.