Answer:
Two-Party System.
Explanation:
A two-party system is a type of party system where two parties dominate political life. In the countries described by the term, other parties are also legal and active, and therefore it should not be confused with a one-party state, where parties other than the ruling party are generally illegal, but these parties do not have almost any political relevance at the national level.
It has been stated, among other things, that such systems always offer two clear government alternatives, and that the relevance of personal elections is considered to increase, as personal positions on various issues become increasingly important.
It is not a lyric poem because it does not rhyme and yes because it says I. HOPEFULLY THIS IS HELPFULL
It was saturday morning, just after dawn, when I took the bus to a library in Fairfield. After I had finished up with some reading, I went back to the bus stop which was deserted. It was like a ghost town. All of a sudden, a small cry behind the seat in the bus stop, broke the dead silence around me. I opened it, I was astonished, a small baby pokes its little hand out, grasping for air. Beside it was a blanket and some diapers. I immediately called the police and the welfare department. I felt sad, how could a mother abandon their baby like that. Once the welfare department and police arrived, I gave them the baby and the box. Every night, every day since then I prayed and hoped the baby would find a safe home. And a few days later, I received a call from the police saying they found a safe home for the baby. They praised me, saying that if I hadn’t found the baby, it would have been dead. Since then, I always do acts of kindness for other people.
It’s 187 so u gotta shorten it
The main idea of the passage is that recent research suggests that the language changes that occurred in the 15th and 16th centuries are owed to female writers.
<h3>What is a main idea?</h3>
A text may contain several ideas, but the main idea is the most important one. It is the idea that the author wants to convey, the one that he or she wants readers to understand.
After reading the passage, we can state that its main idea concerns the fact that recent researches show that language changes in the 15th and 16th centuries are owed to female writers, rather than to Shakespeare.
Learn more about main ideas here:
brainly.com/question/1119015
#SPJ1