Answer:
Ad Hominem
Explanation:
Because he sain if God can do it so can we
The correct answer is A. They suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so.
Explanation:
In the passage presented, Machiavelli explains the way the prince needs to inspire fear rather than hate "Nevertheless a prince ought to inspire fear in such a way that, if he does not win love, he avoids hatred". According to him, this is necessary because the prince can govern if there is fear but not hate, about this, Machiavelli states the prince should never take away property because this would lead to hate form people; however, if necessary he can take life, although he recommends doing this due to proper reasons and without creating a reputation of cruelty as otherwise hate will emerge and this is not advisable.
According to this, Machiavelli proposes it is good people fear rather than hate a ruler and therefore the words feared and hatred in the passage "suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so".
The correct answer is <span>what is written in the Constitution is not open to interpretation
Strict constructionism is a way of interpreting the constitution. Constructionists only accept what is written and the way in which it was written. There is nothing beyond what is written and from his point of view, if it says that all people are equal and citizens of the United States then all people indeed, including African-Americans. For him, there is no interpretation that looks at deeper meaning, what is written is what is intended and that's why he is a strict constructionist. </span>
The significance of the given statement from the essay was none of the given choices.
<h3>What is the
Society and Solitude essay about?</h3>
The essay weighs the benefits of society as well as solitude and concluded that they are important for the preservation of individualism in larger society.
Hence, the significance of the given statement from the essay was none of the given choices.
Therefore, the Option D is correct.
Read more about Society and Solitude
<em>brainly.com/question/13485442</em>
#SPJ1