Answer:
The answer is "His protest are met with accusations and arrest, despite the fact that he is a citizen and his son is well qualified.
Explanation:
took the test and also studied.
The word in the excerpt from Carl Sandburg's “Chicago” has a connotation of power or strength, is bold. The correct option is C.
<h3>What is “Chicago” by Carl Sandburg?</h3>
It is a poem written by Carl Sandburg about the U.S. city. There are total nine poems written about U.S. which was the adopted home for the author.
The options are attached here:
a) coarse
b) piling
c) bold
d) bareheaded
Thus, the correct option is c) bold.
Learn more about “Chicago” by Carl Sandburg
brainly.com/question/8531621
#SPJ1
Answer:
11: neither of, all, both, all, neither, nor
14: ever, this, long, ?, so, but, yourself, ?, though, with
Read the passage from Elizabethan Etiquette.
<em>The Elizabethan era, the years between 1558-1603 when Elizabeth I reigned as Queen of England, is known for its emphasis on courtly manners. The most esteemed book on the subject was Castiglione's The Book of the Courtier, also referred to as The Courtier. The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.</em>
Question: According to the passage, society first began to closely follow etiquette rules when:
Options:
- Elizabeth I started her reign as Queen of England.
- Queen Elizabeth read Castiglione’s The Courtier.
- Castiglione’s The Courtier was translated into English.
- Manners became linked with the Italian and English courts.
Answer: The correct answer is: <u>Castiglione’s The Courtier was translated into English.
</u>
Explanation: The passage mentions the following: ''<em>The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.'' </em>Based on this, we know that society began to carefully and closely follow etiquette rules when The Courtier was translated into English. The Courtier was produced by Thomas Hoby and translated from Italian to English in 1561. It dealt with issues of behavior, etiquette and morals.
Answer:
Explanation:
The main thing in parenting from the start is communication. If you're able to establish factors and have a positive outlook on things, the child would feel less pressure in the first place and would have less chance of developing anxieties over these topics. A suggestion would be if something is actually happening and you must explain to your child, honesty would be important, and it would be very vital to make sure your child does not feel burdened by the issue or feels to blame. If they are very young, around six perhaps, and one of the issues was happening it would be important to talk to them seriously of course, yet with a happy tone, and a nice outlook, telling them it will always be okay and you are always going to be there for them. At the same time, I would not explain every detail of the issue since they would be very young, so just tell them what you feel they deserve to know and respect that they are still a child and their youth is important. At the end of the day, honesty, communication, and able to respect each other always helps in parenting.