In "The Cask of Amontillado", Fortunato is tricked by the narrator into going down into the passages underneath the narrator's home to test the quality of a cask of Amontillado (wine). Along the way, the narrator gets Fortunato so drunk that when they reach their destination, he is too unaware to defend himself. The narrator had prepared ahead of time and Fortunato finds himself chained to the wall in a passageway, and there he must stay as he watches the narrator pick up mortar and bricks that were placed there ahead of time and slowly build a wall in front of Fortunato. When the wall is finished, he is left down in the new room to die.
A is furious, and furious is negative
Answer:
The epipet of the phrase is the word "Cyclops.
Explanation:
Epipetus is the term used to describe a noun that names a group of people, objects, species, among others. In the text presented in the question above, we can see that the word "Cyclops" was used to name a specific group of creatures. In this case, the word "cyclops" is an epipet.
Reading the text, we can see that Odysseus and his men, when they arrived on a lush island, had access to quality food and drink, in addition to being safe and well-sheltered. However, the land of the Cyclops stimulated their curiosity, making them look and wish to discover what this land has, even if it meant leaving the island they were on.
Answer:
indicating state, condition, action, process
Explanation: