1. B
2. ( No Access of the Passage)
3. ( No Access of the Passage)
4. ( No Access of the Passage)
5. ( No Access of the Passage)
The answer is true. if you need anymore help msg me
Answer:
The United States has imposed an arms ban and an almost total economic embargo on Iran, which includes sanctions on companies doing business with Iran, a ban on all Iranian-origin imports, sanctions on Iranian financial institutions, and an almost total ban on selling aircraft or repair parts to Iranian aviation
Explanation:
(Explanation Thourghly explained in Answer)
Answer:
3 Foreign Minister Charles-Maurice de Talleyrand. Hope this was helpful.
Explanation: