1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Lorico [155]
3 years ago
15

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

English
1 answer:
xxTIMURxx [149]3 years ago
5 0
Answer:
the first one because it uses a quote from the text correctly and reading that answer gave me more information than the rest.
You might be interested in
Select the correct objective case pronoun and its use in the following sentence:
snow_lady [41]
D. because it's make Sence in that sentence
5 0
3 years ago
Get 100 points please answer and brainleist
777dan777 [17]

Answer:

alrd answered

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
PLEASE HELP!! BEST ANSWER GETS BRAINLIEST!!!
Vikentia [17]

Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.

The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.

Explanation:

7 0
3 years ago
How does the writer counter the claim that billboards negatively impact the city?
Monica [59]

Answer:

A

Explanation:

I got 5 correct and 0 incorrect.

4 0
3 years ago
After flying across the Atlantic as a passenger in 1928, Amelia Earhart's next goal was to achieve a transatlantic crossing alon
daser333 [38]

Answer:

The best source to learn more about the geography would be Option B) A detailed atlas of the Pacific Ocean and its islands.

Explanation:

The disappearance of Amelia Earhart and her plane has always been shrouded in mystery. It seems that poor preparation and poor visibility may have led to Amelia Earhart and Noonan running out of fuel about 100 miles off the coast of Howland Island where they were heading. Her last radio transmission was picked up at 7:42 AM on July 2, 1937: "We must be on you, but we cannot see you. Fuel is running low. Been unable to reach you by radio. We are flying at 1,000 feet."  Another possibility is that they became plane wrecked on the Nikumaroro reef about 350 miles from Howland Island. Several excursions to the reef have turned up items suggesting someone was on the island like improvised tools and bits of clothing. There was even a bit of Plexiglas that could be from the window. The atlas would help to know the geography of this region.

3 0
3 years ago
Other questions:
  • How does benjamin franklin seek to achieve moral perfection?
    14·1 answer
  • Is the subject complement in the sentence a noun, pronoun, or adjective?
    10·1 answer
  • Match the number to the right letter.
    11·1 answer
  • Learning how to annotate will help you _____.
    6·2 answers
  • Which of these is the BEST way to rewrite the source citation in line 47?
    11·2 answers
  • Do you believe that the ability to concentrate is hereditary, like having brown eyes or being tall?
    14·1 answer
  • If anybody sees this can they help me out?
    8·1 answer
  • How does our community help shape our identity?​
    8·2 answers
  • I need help please:
    11·1 answer
  • I don't know the answer can you help please?
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!