Item - category. Baltimore oriole is one type of item in the larger category of birds
This question is missing the options. Here they are:
A The passage provides an explanation of relationships within a family.
B The passage presents a revelation about children growing older.
C The passage captures a conversation regarding reuniting cousins.
D The passage describes an anecdote about traveling by ship.
Answer:
The correct answer is option B The passage presents a revelation about children growing older.
Explanation:
This passage is a description of how the characters have grown, and this is what they talk about among themselves. They see totally changed people and comment on who they are and their great aspects.
This conversation takes place on Rose and Phebe's return trip.
Given this information we can say that the correct answer is option B.
Answer:
"I guess Coach Rossi thought I did really well because he asked me to pitch a few before the inning was up."
Answer:
C: The speaker is intelegent and clever, but did not excel in high school.
Explanation:
This is because the entire time the writer talks about not being a loser and not doing well in highschool thus eliminating D along with B because he doesn't say much about his stepfather. It also can't be A because there was no evidence of the writer being lazy.
Also, I did it on USA test prep
The answer is B. because solar panels produced in chine is 15 percent less that those in america and solar energy price is going own so does the price for installation