I = Prt

6300 = P * .07 * (60/12)

6300 = .35P

6300 / .35 = P

18000 = P

$18,000 is the answer you are looking for! I hope this helps! :D

Let the number of orders Eric served be x

Eric = x

Mai = x+ 8 [Mai served 8 more than Eric]

Dean = 3x [Dean served 3 times as many as Eric]

Given that the total is 103

x + x + 8 + 3x = 103

5x + 8 = 103

5x = 103 - 8

5x = 95

x = 19

x = 19

x + 8 = 19 + 8 = 27

3x = 19 x 3 = 57

**Eric served 19**

**Mai served 27**

**Dean served 57**

X=7

3x=11+10

3x=21

The answer is x=7

124 x 6 =744 und

$8.99 divide 33 = $0.27 each pencil

$0.27 x 744 = $200.88 (round $ 201)