The **exact cost **is $23.75 for the **show**, and the exact **change **they should get is $1.25.

An **adult **ticket to the show **costs **$5.50

A **student **ticket to the show costs $4.25.

A family buys two **adult tickets **and three **student **tickets. This would imply that the total **cost **of two adult tickets would be

⇒ 2 × 5.5 = $11

It also implies that the **total cost **of three student tickets is

3 × 4.25 = $12.75

The total cost of **two **adult tickets and **three **student tickets is

⇒ 11 + 12.75 = $23.75

If the family pays $25, the **exact change **they should get is

⇒ 25 - 23.75 = $1.25

Thus, the **exact cost **is $23.75 for the **show**, and the exact **change **they should get is $1.25.

Learn more about **Arithmetic operations **here:

brainly.com/question/25834626

#SPJ1

**Answer:**

The second one is correct.

B represents the fraction of her crop for each store recieves

Hi there, Queen Tima! I hope you're having a great day today!!

You selected the correct boxes!

If I helped out please consider helping me out back by giving me brainliest! Thank you :DD

-Austin <3