1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
aliya0001 [1]
3 years ago
6

What value of x makes the equation 5(4x - 1)=4(2.5x+8) true?

Mathematics
2 answers:
monitta3 years ago
7 0

Answer:

37/10

( I hope this was helpful) >;D

Akimi4 [234]3 years ago
7 0
Hopefully this helps

You might be interested in
"flower, heart, circle." what is The 35th shape is
kramer

Answer:

heart

Step-by-step explanation:

6 0
2 years ago
Read 2 more answers
1.4 – 5.5 – 1.73 + 1.8 – 1.09<br><br> –5.12<br> –8.72<br> 5.12<br> –1.66
Novay_Z [31]
<span>We'll do two by two,
1.4 – 5.5= -4.1
</span><span>– 1.73 + 1.8= 0.07
Leaving </span><span>– 1.09,

You get </span> 
=-4.1+<span> 0.07- 1.09
=-4.03-1.09
=-5.12</span>
7 0
3 years ago
Need awnsers please help
sleet_krkn [62]
The line of reflection is what the graph flips over. You can find the line with two points, and a point on the reflection line is the midpoint of a point and the corresponding point in the after-image.
The first one reflects over the y-axis, or x=0. One point is (-2, 1) and its corresponding point is (2, -1). The midpoint is found by the average of the two coordinates, which is (0,0). Pick another pair of points and find the midpoint which you should get (x,0).
You have two points (0,0) and (x,0) and they form a line, which is the y-axis, or x=0.
The line of reflection for the 1st one is x=0 (y-axis).
4 0
3 years ago
Can someone help me with this math homework please!
Zepler [3.9K]

Answer:

Step-by-step explanation:

1) Least common denominator of 4 and 2 is 4

To eliminate the fraction, each term should be multiplied by 4

ANS:option c

2) Mercury level of water 'y' years = Initial measure +rate of increase 'y' years

0.05 +0.1y = 0.12+0.06y

Ans : Option c

3) 4b +6 = 2 - b + 4

Add 'b' to both sides

4b + b + 6 = 2 + 4

5b + 6 = 6

Subtract 6 from both sides

5b = 6 - 6

5b = 0

 b = 0

Ans : Option b

4) Maximum decimal places in this equation is 2. So, to eliminate decimal places, The equation should be multiplied by 100

Ans: option d

5) y +6 = -3y + 26

Add 3y to both the sides

y + 6 + 3y =  26

y + 3y + 6 = 26

4y + 6 = 26

Subtract 6 from both sides

4y = 26-6

4y = 20

Divide bothe sides by 4

y = 20/4

y = 5

Ans: option c

6) '2x' is  subtracted from both side of the equation.

Ans: option a - subtraction property of equality

                     

8 0
3 years ago
Need help in less than 5 minutes brainliest to the first/most helpful answer!! Need it speedy!!!!
Sonbull [250]

Answer:

1.) True

2.) False

3.) True

4.) True

6 0
2 years ago
Other questions:
  • George weighed 180 pounds in January. Now he weighs 150 pounds? What percent has he lost?
    11·1 answer
  • Which is answer is correct
    12·1 answer
  • I=\sqrt{-1}i= −1 ​ i, equals, square root of, minus, 1, end square root, what is the sum (7+3i)+(-8+9i)(7+3i)+(−8+9i)left parent
    8·1 answer
  • Which property is used in the first step to solve this equation?
    11·1 answer
  • Fred Myers bought a home with a 13% adjustable rate mortgage for 20 years. He paid $11.72 monthly per thousand on his original l
    6·2 answers
  • Q1) In a right tringle the hypotenuse is 5, the one of the legs is 3, find the other leg.
    12·2 answers
  • Which is NOT the formula for an area of a rectangle?
    7·1 answer
  • Given that 1 inch = 2.54 cm, how many centimeters are there in 5 feet?
    9·1 answer
  • PLEASE ANSWER AND EXPLAIN I’LL MARK BRAINLIEST
    8·1 answer
  • Find the value of X with full solutions​
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!