Answer:
During World War I, farmers worked hard to produce record crops and livestock. When prices fell they tried to produce even more to pay their debts, taxes and living expenses. In the early 1930s prices dropped so low that many farmers went bankrupt and lost their farms.
Explanation: I believe the best would be the third option C, Students should make an informed decision when choosing a college as the passage talked a lot about the considerations and research behind selecting the right choices. Option B only states students should consider only financial aid while option A isn't supported as it doesn't mention stress in the passage. Not to mention A and D are opinions and the opinions of the reader could be different than another.
Answer:
I believe it's the first one forgive me if I'm wrong tho:/
Answer:
C. Set aside a special time for writing and during that period, do nothing but write.
Explanation:
Hope this helps.