The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Answer:
behaviors, mental processes
Explanation:
Behaviours observable and easy to measure, while mental processes are not so observable or easy to measure.
Human behaviours can be measured by three fundamental properties which include repeatability, temporal extent, and temporal locus. The ability to measure human behaviour is important as it helps to identify the function maintaining a problem behavior and to evaluate the success of a positive behavior support plan. On the contrary, mental processes such as perception, memory, thinking are not easily observable or measurable.
Answer:
You need to add the diagram :))
Explanation:
We distinguish between "sex" and "gender".
Your sex is what you're born as, the physical body, you're either a man or a woman.
Your gender is something that you construct. That means, you may feel like either a man or a woman.
In some cases your physical sex and your constructed gender don't match, and you have people who feel as if they had been born in the wrong body.