Answer:
Folktales are stories in the oral tradition, or tales that people tell each other out loud, rather than stories in written form.
Explanation:
Folk Tales
Brer Rabbit.
Chicken Little.
Ghost Stories.
Gingerbread Man.
Goldilocks and the Three Bears.
Henny Penny.
The Little Red Hen.
Stone Soup.
If the audience is very young, the primary goal is to entertain. For older people, however, there are a variety of different things the writer could be trying to accomplish, such as persuading, entertaining, and even informing. For that, you'd have to look at the content.
Hope this helps, and have a nice day!
Answer:
- Roosevelt appeals to the emotions of the audience by referring to Hitler’s rise to power and the tragic consequences of his government.
- Roosevelt appeals to the logic of the audience by noting that the interests of the people are not considered in a one-party government.
- Roosevelt appeals to the logic of the audience by explaining reasons why the amendment would allow the Soviets to ignore a human right.
In this excerpt, Eleanor Roosevelt explains why a compromise on human rights issues is often equivalent to nullifying the protection. She does this by first describing an issue in which compromising (with the Soviets) would eliminate the protection of the right. She also appeals to the logic of the listeners when she explains that in one-party systems, the rights of citizens are often ignored. Finally, she emphasizes this fact by reminding the reader of Hitler's regime and its consequences.
You're starting college, or a new job, in a month. indicates the audience in the passage.
What would you say about your target audience?
Both demographic and psychographic data should be used to inform your target audiences. The former category superficially describes your intended audience, while the latter describes their motivations. Gender, age, income, and marital status are all examples of demographic information.
The audience in the passage we're looking at here is made up of young people in their late teens or early twenties. We know this because these are people who are about to "start college" or "start a new job."
Therefore, the above-mentioned sentence from the passage most clearly indicates the audience.
Learn more about the audience from the given link.
brainly.com/question/1802560
#SPJ1