Answer:
Mansa Musa was one of the greatest kings of Mali. He became popular in African history, not only for his contributions to imperial territorial expansion and development, but also for the international recognition he gained for the empire during his pilgrimage to Mecca during 1324-1325.
hope this helped :)
I think social networking is the answer
Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
When a person has strong emotions, many of his bodily changes occur. Ex: The physical components of fear include in increased heartbeat, a rise in the blood pressure, an increase in the adrenaline secretions, an elevated blood sugars level, a slowing of the digestion, and a dilation of the pupils.
The major of physiologic triggers of adrenaline is release center upon the stresses, such as the physical threat, excitement, noise and bright lights, and high or the low ambient temperature. All of these are stimuli are processed under the central nervous system.
Secretion of the adrenaline is controlled by the presympathetic neurons in the rostroventrolateral of the medulla, which are, in turn of under the control of central and/or peripheral the glucose‐in sensing neurons.
To know more about adrenaline visit:
brainly.com/question/3462016
#SPJ4
He enjoys all of the fun things but he has been playing for this game and I love it and it is so cool I