Answer:
The air at higher altitudes is colder, less dense, and contains fewer oxygen molecules. This means that you need to take more breaths in order to get the same amount of oxygen as you would at lower altitudes. The higher the elevation, the more difficult breathing becomes
Explanation:
Answer:
what even is this question
Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.