1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
DiKsa [7]
3 years ago
9

Why do the Shark Tank investors decline Mo’s deal? Support your answer with evidence from the text that is either directly state

d or implied.
The Text:
By the time I was twelve, I was selling over $1,000 in bow ties annually. That’s when I got an email from the producers of Shark Tank, a show that gives entrepreneurs the chance to present their companies in front of a panel of investors. At first, my mom turned down the offer—she didn’t know what the show was. But when we started doing research and kept in contact with the producers, she agreed to let me fly to California to film. I decided to ask the investors for $50,000 for a fifteen-percent stake in my company. For months, I recited lines, practicing in front of a camera, my parents and occasionally my teddy bears. Despite my preparation, when the day finally came, I was terrified. Walking down the blue-lit hallway, I gripped my mom’s hand so tightly that five years later, she still jokes that I cut off her circulation. When the producers cued me to begin, my brain went empty and the words I had practiced fell away. After a deep breath, I somehow gathered myself and recited my pitch. But none of the sharks wanted to take the deal I’d offered. They told us we didn’t need their help, that we were growing at the right speed and should keep the company’s ownership for ourselves. One investor, Kevin, offered to contribute to my business if I gave him three dollars for every tie I sold for the life of the company, but all of the other sharks told me not to take the deal. I declined, leaving the stage with no deal, but with the promise of a mentorship from another investor, Daymond John. As I walked backstage, my eyes filled with tears and I started sobbing. My goal for months had been to leave with a deal, and I had failed. The moment when I messed up my pitch replayed in my head. But as time passed, I realized that the sharks had actually given me a gift.
English
1 answer:
saw5 [17]3 years ago
6 0

Answer:

Plz mark me Brainliest.

Explanation:

The Shark Tank investors decline Mo's deal because they think that they didn't need his help, as stated in the text, "But none of the sharks wanted to take the deal I’d offered. They told us we didn’t need their help, that we were growing at the right speed and should keep the company’s ownership for ourselves."

You might be interested in
Daphne owns a night club and frequently entertains large crowds. She feels very comfortable on stage and loves to make people la
cupoosta [38]
C, why would that help anything?!
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which best describes Clara, based on the information in the passage?
ololo11 [35]

where is the paragraph at?

6 0
3 years ago
Select the misplaced modifier in the paragraph.
Tamiku [17]
I think the answer is "to use"
.
i hope this helps you lyssa i think thats your name lol
.
lol
4 0
3 years ago
What is the authors purpose in the story a tree is growing
bulgar [2K]

Answer: The author wants to inform readers about trees.

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Could someone help me with this?
liraira [26]

Answer: Well you have to read the story, and maybe you'll find the answer. But the answer is

A or D

Explanation:

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which of these would be the most ironic ending to a story about a crazed explorer who dies searching for a lost city?
    11·2 answers
  • Which elements of this essay contribute to it receiving an overall score of 1? Select all that apply.
    13·1 answer
  • Mrs. Flowers didn't belong to our church, nor was she Momma's familiar. Why on earth did she insist on calling her Sister Flower
    8·1 answer
  • Standing near the window, Joshua viewed the moving vans pull up next door. He couldn’t wait to meet his neighbors. Joshua saw a
    5·1 answer
  • Would you following best describes a theme of the story a it is important to remain devoted to our loved ones even after they pa
    11·1 answer
  • Why are the eyes of a nocturnal animal different to other animals?
    13·2 answers
  • Which persuasive advertising phrase for a brand of whole wheat bread is the best example of a glittering generality?
    10·2 answers
  • Drag each poem to the correct location on the table. Match each poem to its form, either free verse or blank verse.
    10·2 answers
  • You will complete a worksheet on literary elements in your novel or short story.
    8·1 answer
  • In 2016, American singer-songwriter Bob Dylan was awarded the Nobel Prize in Literature, making him the first musician to ever r
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!