So, if 30 housholds have a cat 30/2 is 15.

15 housholds have a cat and a dog

30-15= 15 housholds have only cats

40-15=25 housholds only have dogs

25+15+15=55

60 housholds in total, so what is **60-55?**** <-- This will be your answer.**

A) 9 plus 4

B) 13

C) x plus 5

D) 5

E) 4

Hope this is right sorry if it’s wrong

**Answer:**

A and C

**Step-by-step explanation:**

Both A and C are the same shape, same size, but C is flipped over. If you were to cut out the two shapes and put them over one another, they would be the same. You can also count the blocks that are in the shape itself to see if they match.

The longer side on both has 2.5 blocks in it, the side is two blocks tall, and the smaller line has 1.5 of the block shown.

I'll will implement a sketch to show you what I mean and submit it here. Look at it if you are still confused

I hope this helps!

-No one

4 minutes;

because;

2/6= 1/3

we now 1/3 of a mile take 2 minutes, since she lives 2/3 of a mile away it will take her 4 minutes

Hope that helps!

Answer:

81

Step-by-step explanation: