Either B or D...I’m leaning more towards D though
Hope this helps
-AaronWiseIsBae
In the passage above, the author uses humor to comment on the foolishness of people. This scene is from the fourth chapter of "The War of the World" novel written by H.G. Wells titled "The Cylinder Opens". The author uses the passage above to describe the foolishness of people because they were very interested with the cylinder with no reason.
Based on the passage above, the theme that is evident in the story is loss of innocence.
From an early age, a child retains his innocence and lacks an understanding of the value of compassion. As a child becomes older and more mature, their innocence eventually fades away, and they become more sympathetic.
Children who are innocent frequently solely consider themselves and their needs. As kids get older, exposure to other individuals in the world might help them develop empathy and broaden their perspective. The central idea of Eugenia Collier's novel Marigolds is that young people lose their innocence as they develop empathy for others.
Thus, the correct option is A.
To learn more about Eugenia Collier here
brainly.com/question/22595422
#SPJ1
<span>llustrate the feelings of the characters - this is what I think about it :-)
</span>
I'm pretty sure the answer is C